Modele de scrisori de la mos craciun pentru copii

Anul acesta ITI voi oferi un cadou mai Special, pentru ca tu insati esti o femeie deosebita: ITI voi indéplorini o dorinta. Oricare. Doar gandeste-te la ceva ce ITI doresti cu ardoare si voi transforma Visul in Realitate. Suna prea Frumos ca sa fie adevarat? Aceasta Scrisoarea este imprimata PE o coala a4, la calitate Premium si cuprinde urmatoarele personalizari: numele complet al adultului sau Copilului, numele de alint al acestuia, 3 cadouri pe care si El doreste de craciun de la Mosul, trei fapte bune sau lucruri Noi invatate pentru care merita cadourile DIN scrisoare, genul persoanei, numele PARINTILOR SAI, Orasul unde locuieste acum acesta, varsta, 3 calitati ale acestuia si numele celuJe mai bun prieten. De asemenea, PE plicul scrisorii va fi desenat MOS Craciun si va scrie ca este pentru persoana Draga dumneavoastra. Va fi si Sigla serviciilor secrete al lui MOS Craciun acolo. Astfel, cel Drag dumneavoastra poate Primi aceasta scrisoare de la MOS Craciun direct dans Cutia postala. Aceasta scrisoare va avea un efect asupra adultului/Copilului pentru toata viata. Prin urmare, VEI Primi CEEA CE-ţi doreşti, Dar trebuie să mai ai puţină răbdare, PANA ce eu voi ajunge în utvin. Nu voi Veni singur în căsuţa ta. Voi Veni cu moş ene, care te va adormi, pentru ca eu să-ţi aşez Frumos cadourile Sub Brăduţ. Să le Spui şi surioarelor Tale, Emanuela şi Iulia, că voi Trece şi PE la ele.

Cliquez sur pe fiecare imagine pentru a o Salva dans la calculatrice. Apoi o Poti tipari iar Copilul poate sa o foloseasca pentru a ii scrie o scrisoare lui MOS Craciun. “Draga mosule, am fost o FATA Cuminte… cateodata pentru mama si Tati. Vreau sa-mi aduci ciocolata, ARIPI de Zana, un Pistol sa omor monstrii si un lantisor cu un OM de zapada. ” Cu Drag, Jocelyn. P.S. în cazul în care nu APUC să trimit toate Scrisorile, să-i Spui tu frăţiorului tău, George, că voi Trece şi PE la El ca să îi ADUC un cadou. Inainte sa va apucati de redactarea propriu Zisa a scrisorii incurajeaza-TI Copilul sa faca o Lista cu toate lucrurile pe care si le doreste. Va dura cateva zile bune PANA va fi complet horatat asupra un CEEA CE ISI doreste cu adevarat. Timp dans les soins, VEI putea incepe cautarile pentru primele cadouri. Numele meu este Ana si am 6 Ani si jumatate.

Anul acesta fost foarte Cuminte. AM ajutat-o PE mami cu stransul mesei in fiecare zi si il ascult PE Tati cand IMI spune sa-mi FAC ordine in jucarii. Am fost o Sora buna si pentru le fratele meu mai mic, Desi uneori ma enerveaza si vrea sa IMI IA DIN jucarii. ITI multumesc DIN suflet pentru toate cadourile de anul trecut! Anul acesta, mi-as dori sa primesc o Papusa, o bicicleta si cat mai multe dulciuri gustoase. Daca sunt prea GRELE, si nu IMI Poti aduce si bicicleta si Papusa, comme prefera bicicleta. Sper ca anul asta sa te surprind cand IMI aduci cadourile, Desi cred ca voi adormi din nou, ca tare tarziu mai VII! Multumesc mult, Mosule! Şi eu şi părinţii tăi, Alina şi Vasi, suntem foarte mândri de Tine pentru că te descurci aşa de bine şi le Calci PE urme. Aşa că, atunci Când vom ajunge în Arad, FII sigură că mĂ voi opri la căsuţa ta. VEI putea să laşi nişte morcovi pentru renii Mei? Pentru că sunt foarte flămânzi după atâta Drum străbătut. Până atunci, să ai grijă de frăţiorul tău, Alex, şi ajută-ţi Familia la pregătirile de Crăciun.

CERE-i lui MOS Craciun exact acel cadou pe care ti-l doresti de mult timp, ce merita sa astepti intReg anul pentru a-l Primi. Nu ezita INSA sa II Pui Mosului PE Lista de dorinte mai multe optiuni, ca in cazul in care nu gaseste la Magazin cadoul Tau preferat, sa iti poata aduce dans Dar o Alta jucarie, pe care ti-o doresti aproape la fel de mult.